Instruktörsledd Gruppträning med mersmak

Utomhus alla årets månader

Vi tränar styrka och kondition utomhus i kroppens alla grundrörelser. Övningarna är anpassade om du bär på fysiska hinder eller skador, gruppträningen passar alla! Jag finns i Lekeberg och Örebro kommun.

GTI Tabata

Stärkande rörelser och övningar i intensiva tabata intervaller där vi tränar igenom hela kroppen. En klass som får dig att utvecklas och utmanas.

GTI Core

Fokus på rörlighet och bålstyrka. Passar alla då övningarna anpassas efter förmåga. Längre och lugnare intervall arbete än exempelvis Tabata. En klass för dig som vill öka din styrka och kroppskännedom.

GTI Morgoncirkel

Starta dagen på bästa sätt genom att träna från topp till tå! Även denna klass passar alla då övningarna anpassas efter förmåga. Här bjuds det på rykande morgonkaffe efter avslutat pass.

GTI Fria vikter flex

Styrketräning i grupp med fria vikter med fokus på bål och överkropp. Träningen utgår från vår egen förmåga och dagsform genom att man själv väljer reps och set. Här bör du ha grundvana från träning med fria vikter.

Vi strävar efter mottot att höja oss själva och våra träningskompisar. En utveckling som handlar om mer än bara träning.

- Boka och se schema via: Boka Klass

malin-charlotta